Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Η παρουσίαση του 1ου Φεστιβάλ Ελληνοσερβικής Φιλίας στο Δημαρχείο Κατερίνης

Η παρουσίαση του 1ου Φεστιβάλ Ελληνοσερβικής Φιλίας, Greece In The Heart Of Serbia, που θα πραγματοποιηθεί στις 1-3 Δεκεμβρίου 2023, στην πόλη του Kragujevac, στη Σερβία, από τον Δήμο Kragujevac σε συνεργασία με τον οργανισμό Ελληνοσερβικής φιλίας “ΦΙΛΟΣ” και την Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης.


Την παρουσίαση έκαναν η Αντιδήμαρχος Επενδύσεων του Δήμου Kragujevac, Mrs Danka Andonovski (the City Council of Kragujevac member for investments and project management) και ο πρόεδρος του Οργανισμού Ελληνοσερβικής Φιλίας Mr Dragan Stojanovic (president of the Association of Serbian-Greek Friendship “FILOS KG 2023”).


Παρόντες στην παρουσίαση, ήταν επίσης, ο Δήμαρχος της Αυστριακής πόλης Moosburg, (με την οποία η πόλη της Κατερίνης είναι αδελφοποιημένη) Herbert Gaggl, η συνοδεία του, υπηρεσιακοί παράγοντες, δημοσιογράφοι κ.α.


Στο περιθώριο της παρουσίασης, ο Γ. Γραμματέας του Δ. Κατερίνης, Κώστας Λιακόπουλος υποδέχτηκε την αποστολή, αναφέρθηκε στους διαχρονικά στενούς δεσμούς που συνδέουν τις 2 χώρες, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο