Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην Τοπική Κοινότητα Τριλόφου

Συστηματική είναι η μέριμνα της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων για την επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων της καθημερινότητας, σε κάθε Δημοτική & Τοπική Κοινότητα, σε όλο το εύρος του Δήμου Κατερίνης.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεργεία της Αντιδημαρχίας, με τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιάννη Συμεωνίδη, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Τριλόφου Δημήτριο Ελευθεριάδη και τη ΔΕΥΑΚ υλοποίησαν σειρά παρεμβάσεων στη συγκεκριμένη Τοπική Κοινότητα.  

Ειδικότερα, στην παρούσα φάση οι εργασίες επικεντρώθηκαν αφενός εντός του οικισμού στην εκτεταμένη συντήρηση – καθαρισμό καναλιών και στη διάνοιξη δρόμων. Αφετέρου, στη χαλικόστρωση τμήματος αγροτικής οδοποιίας, γεγονός που θα διευκολύνει την πρόσβαση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής στις γεωργικές – κτηνοτροφικές τους ασχολίες.

Τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη και τον Πρόεδρο ΔΕΥΑΚ Αστέριο Μπουσνάκη, για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση στα αιτήματα του Τοπικού Συμβουλίου εξέφρασε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Τριλόφου, Δημήτριος Ελευθεριάδης.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο