«Δώσε Αίμα – Χάρισε Ζωή» – Εθελοντική Αιμοδοσία από την Αντιδημαρχία Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής & Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Κατερίνης
– Την Πέμπτη 03 Ιουλίου από τις 09:30 π.μ. έως τις 13:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου
Ο Δήμος Κατερίνης/Αντιδημαρχία Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής & Δημιουργικής Απασχόλησης στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία.
Συγκεκριμένα, Μονάδα της υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, θα βρίσκεται την Πέμπτη 03 Ιουλίου από τις 09:30 π.μ. έως 13:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
«Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς, που χαρίζει ελπίδα και ζωή. Απαιτεί μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο μας, αλλά μπορεί να σώσει μια ζωή» σημειώνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος.
Καλούνται όλοι οι Δημότες, οι Εθελοντές Αιμοδότες, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα αλληλεγγύης, καθώς όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Κατερίνης, Μιχάλης Γεωργιάδης «Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, οι ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες. Σήμερα αφορά κάποιον άλλον, αύριο ίσως αφορά κάποιον δικό μας. Σας καλούμε να προσφέρετε το πολυτιμότερο δώρο της ζωής».
Δώσε αίμα – Χάρισε ζωή
Γίνε μέρος της λύσης!
Ας μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνεύσει.