Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Χαμόγελα & μελωδικές ευχές στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Βρεφονηπιακών & Παιδικών Σταθμών του ΟΠΠΑΠ

Με κέφι και χαμόγελα γιόρτασαν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης μικροί και μεγάλοι, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας (ΟΠΠΑΠ), για το προσωπικό, τους γονείς και τα παιδιά των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του. Μελωδικές ευχές, υπέροχες φωνές, αφήγηση λαϊκών παραμυθιών συνοδεία ζωντανής μουσικής από το μουσικό σχήμα της Ανθής Θάνου συνέθεσαν το πρόγραμμα της όμορφης γιορτής.
Παράλληλα, με μεγάλη έκπληξη και ενθουσιασμό έγινε δεκτός ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος με το…… ιπτάμενο έλκηθρό του, επισκέφθηκε το χώρο της εκδήλωσης και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά, ενώ ποικιλία γλυκισμάτων προσφέρθηκε σε όλους.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Γιάννης Νταντάμης στη διάρκεια της εκδήλωσης: «Ευχαριστώ τους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών για την εποικοδομητική μας συνεργασία και την πολύτιμη προσφορά τους. Έχουμε επιτελέσει ως διοίκηση σημαντικό έργο. Πετύχαμε να αναβαθμίσουμε αισθητά τους Παιδικούς Σταθμούς, που σήμερα αποτελούν κόσμημα για την πόλη της Κατερίνης. Όλοι εμείς, η οικογένεια του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και ειδικά των παιδικών σταθμών γιορτάζουμε με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας. Μεταφέρω με την ευκαιρία και τις ευχές του Δημάρχου μας Κώστα Κουκοδήμου, για Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχισμένο το νέο χρόνο».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο