Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

TRAVEL PROJECT #My_Katerini 13-15/5/22

3ήμερη Φωτογραφική Εξόρμηση στην Κατερίνη

με δωρεάν διαμονή, γεύματα, ξεναγήσεις, μετακινήσεις.

Δηλώστε συμμετοχή έως 10/4

❗Διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:

Η ομάδα μας Greek Instagramers Events σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού Δήμου Κατερίνης (Katerini – The Colourful City]), διοργανώνει 3ήμερη φωτογραφική εξόρμηση στην Κατερίνη!

Στο πλαίσιο του Project “#My_Katerini”, φωτογράφοι κάθε επιπέδου (επαγγελματίες ή μη), με ενεργό δημόσιο λογαριασμό στα Social Media (Facebook & Instagram) θα φιλοξενηθούν δωρεάν στην πόλη για 3 ημέρες (13-15/5/22), προκειμένου να τη γνωρίσουν από κοντά, να τη φωτογραφίσουν και να περάσουν όμορφα, συμμετέχοντας επώνυμα στις ενέργειες τουριστικής προβολής της Κατερίνης, μια πολύχρωμη παραθαλάσσια πόλη, από τις ομορφότερες της χώρας μας, με πλούσια φυσική ομορφιά.

👉 Ο Δήμος Κατερίνης θα μεριμνήσει για την φιλοξενία των φωτογράφων με 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, ένα γεύμα ημερησίως σε επιλεγμένα εστιατόρια της πόλης, τη μετακίνηση Αθήνα-Κατερίνη-Αθήνα ή Θεσσαλονίκη-Κατερίνη-Θεσσαλονίκη, προγραμματισμένες ξεναγήσεις στα αξιοθέατα της πόλης.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος:

1️⃣ Κατεβάστε τη φόρμα με τους όρους συμμετοχής πληκτρολογώντας το παρακάτω link στον web browser του υπολογιστή σας:

tinyurl.com/gre-mkt

2️⃣ Αφού τη διαβάσετε και τη συμπληρώσετε, την στέλνετε στο email μας έως 10/4, με θέμα: #My_Katerini. Στο email αναφέρετε Ονοματεπώνυμο, Instagram και Facebook Nickname και τηλέφωνο επικοινωνίας.

✳Μέγιστος αριθμός δωρεάν συμμετοχών: 20 άτομα.

Αν οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι θα γίνει κλήρωση από τον Δήμο Κατερίνης, παρουσία της ομάδας μας. Οι κληρωθέντες θα λάβουν email επιβεβαίωσης έως 20/4.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

To Project διοργανώνεται με στόχο την ανάδειξη της Κατερίνης μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και την ενίσχυση της τουριστικής της προβολής μέσα από τα Social Media. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθούν την ομάδα μας και το Katerini – The Colourful City].

Ανυπομονούμε να περιπλανηθούμε παρέα στην υπέροχη Κατερίνη και να ζήσουμε μαζί ένα αξέχαστο τριήμερο!

#My_Katerini, #experiencekaterini, #GR_Events

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο