Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση ακινήτου για τη δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού»

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κατερίνης προτίθεται να μισθώσει ακίνητο για τη δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού.

Για τον λόγο αυτό προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσει στην υπηρεσία μας την επιθυμία του για τη μίσθωση του ακινήτου του στα γραφεία της υπηρεσίας μας, 1ος όροφος.

Ta προσφερόμενα ακίνητα πρέπει να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας από άποψη φωτισμού, αερισμού, μέσων σκίασης, θέρμανσης και αύλειου χώρου σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και να τηρείται ο κανονισμός πυροπροστασίας.

Οι κατασκευαστικοί όροι των προσφερόμενων ακινήτων ορίζονται από τις διατάξεις του Π.Δ. 99/17 (ΦΕΚ 141/28.09.2017 τεύχος Α’) περί καθορισμού προϋποθέσεων αδειοδότησης και λειτουργίας των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών που λειτουργούν εντός νομικών προσώπων των δήμων ή υπηρεσίας των δήμων.

Τα ακίνητα μπορεί να είναι αποπερατωμένα, ημιτελή ή υπό ανέγερση και να παραδοθούν έτοιμα για χρήση στη Δημοτική Επιχείρηση μέσα στην προθεσμία που θα ορισθεί στην απόφαση έγκρισης πρακτικών της δημοπρασίας και θα αναγράφεται στη σύμβαση μίσθωσης.

Η παρούσα πρόσκληση δεν φέρει θέση διακήρυξης και δεν έχει έννομα αποτελέσματα για τον προσφέροντα. Σκοπός της είναι η έρευνα προσφοράς ακινήτου στην πόλη της Κατερίνης.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 23510.37000 ή  στο e-mail: info@dedak.gr.

 Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ.       Χριστοφορίδης Σταύρος
Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο