Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Αποκαταστάσεις Βλαβών από συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης με υψηλότατο αίσθημα ευθύνης συνεχίζει να δίνει την μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού στηρίζοντας την αδιάλειπτη υδροδότηση των συμπολιτών μας. Για τον λόγο αυτό ανταποκρίθηκε άμεσα σε επικοινωνία (μετά το πέρας του κανονικού ωραρίου) των κατοίκων της οικοδομής επί της οδού Κίτρους 2 για απώλεια υδροδότησης. Συνεργείο επιφυλακής του τμήματος της ύδρευσης έσπευσε άμεσα στο σημείο και προέβη σε σειρά ενεργειών με αποτέλεσμα την πλήρη αποκατάσταση της υδροδότησης της οικοδομής περί τις 21:30μ.μ. Ο χώρος επέμβασης παρά το προχωρημένο της ώρας καθαρίστηκε από τα ‘’μπάζα’’ των πλακών πεζοδρομίου και εκπλύθηκε από το βυτίο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Άμεσα θα μεριμνήσουμε για την τοποθέτηση των απομακρυνθέντων πλακών πεζοδρομίου επί των οδών Κίτρους και Εθνικής Αντιστάσεως.

Από το πρωί της Μ. Παρασκευής συνεργεία επιφυλακής της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. μεριμνούν για την αποκατάσταση σοβαρών βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης επί των οδών Σβορώνου αρ. 41 (κτίριο παλιάς Πυροσβεστικής), Χαρίτωνος αρ. 28 και Α’ παρ. Θουκυδίδη. Ειδικότερα η βλάβη επί της Σβορώνου προέκυψε περί της 7:30π.μ. και αφορά κεντρικό αγωγό ύδρευσης. Το θετικό στην συγκεκριμένη βλάβη είναι πως η πύκνωση των δικλείδων (κεντρικών βανών) από την Δ.Ε.Υ.Α.Κ. είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία συνολικά μόνο 10 ιδιοκτησιών ,αυτές που βρίσκονται μεταξύ των κεντρικών δικλείδων της οδού Σβορώνου στους αριθμούς 40 και 50.  

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. για ακόμα μια φορά αποδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά επιβεβαίωσε πως βρίσκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές της με καίριες επεμβάσεις ανεξαρτήτως ώρας και ημέρας (εργάσιμης ή μη). Αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος της ως επιχείρησης ανταποδοτικού χαρακτήρα άμεσης επέμβασης χαρακτηριστικά που την διαφοροποιούν από κάθε άλλη Δημοτική Επιχείρηση.

Με τις ευχές όλου του Προσωπικού και της Διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. για καλή Ανάσταση και δικαίωση στον αγώνα και την δοκιμασία της καθεμίας και του καθενός ατομικά αλλά και συλλογικά σας ευχαριστούμε για την σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε καθημερινά. 

Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Μπουσνάκης Αστέριος

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο