Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Μείωση των τελών ύδρευσης σε ποσοστό 20% λόγω πανδημίας με εντολή του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου

Να προχωρήσει σε μείωση των τελών ύδρευσης ύψους 20% λόγω της πανδημίας αποφάσισετο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, επικυρώνοντας στη διά περιφοράς συνεδρίασή του, την εντολή τουΔημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου. Είχε προηγηθεί αποστολή σήμερα το πρωίκατεπείγουσας επιστολής του Δημάρχου, η οποία ενημέρωνε σχετικά το Δ.Σ. και τονπρόεδρο Αστέριο Μπουσνάκη.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στην επιστολή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος:«Επειδή στη δύσκολη αυτή συγκυρία ως Δημοτική Αρχή οφείλουμε με υψηλό αίσθημαευθύνης να εξαντλούμε ό,τι περιθώρια υπάρχουν, προκειμένου να παρέχουμε περισσότερεςελαφρύνσεις στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, που πλέον στο σύνολό τουςαντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα, σας καλώ να προχωρήσετε σε μείωση τωντελών ύδρευσης σε ποσοστό 20%, για όσο διάστημα συνεχίζεται η κρίσιμη αυτήκατάσταση».

Σύμφωνα με το Δήμαρχο, το μέτρο αυτό κρίνεται αναγκαίο για την τόνωση της ρευστότηταςτης οικονομίας του τόπου μας και ανταποκρίνεται άμεσα, στον περιορισμό των κοινωνικώνκαι οικονομικών επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος συγχαίρει τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, που όπωςαναφέρει: «ανταποκριθήκατε στο συνολικό σχεδιασμό μας στο Δήμο Κατερίνης καιδρομολογήσατε άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα και ενέργειες, ευρισκόμενοι στην πρώτηγραμμή της μάχης κατά της πανδημίας, δίπλα στην κοινωνία που όλοι από κοινούυπηρετούμε».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο