Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Καθαρισμός Παραλίας Κατερίνης: Προετοιμασία για την Τουριστική Περίοδο

Εργασίες για τον καθαρισμό της άμμου, που κατά τη διάρκεια του χειμώνα λόγω των ισχυρών ανέμων κάλυψε δρόμους και πεζοδρόμια, είναι σε εξέλιξη στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης. Στο πλαίσιο έναρξης των εργασιών, αυτοψία στην Παραλία, προκειμένου να ξεκινήσει και η δρομολόγηση σειράς παρεμβάσεων που συνδέονται με τη φροντίδα και προετοιμασία του συνόλου των υποδομών και εγκαταστάσεων εν όψει της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της κοινότητας Παραλίας, Αλέξη Τσαουσίδη.

«Στόχος μας να προσφέρουμε ένα αναβαθμισμένο και φιλόξενο περιβάλλον για κατοίκους και επισκέπτες», δήλωσε ο Δήμαρχος. «Η παραλία μας είναι ένα από τα σημαντικότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και θέλουμε να την αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Ντούμος.

Σε επόμενο στάδιο, συνεργεία θα προχωρήσουν και στον καθαρισμό – επιπεδοποίηση (διαμόρφωση – διευθέτηση) της άμμου. Τέλος, θα ξεκινήσουν και οι εργασίες για την συντήρηση – αναβάθμιση των υπόλοιπων υποδομών, όπως ο φωτισμός, οι χώροι πρασίνου, οι αθλητικές εγκαταστάσεις κ.ά.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο