Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ανοικτή πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού προς όλους τους τοπικούς παρόχους υπηρεσιών αθλητισμού

Ο Δήμος Κατερίνης, μέσω της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης υλοποιεί το έργο «3IN – Heroes of LRSE» μέσω του προγράμματος «ERASMUS +» της ΕΕ για τη στήριξη της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της νεολαίας και του αθλητισμού στην Ευρώπη. Το έργο «3IN – Heroes of LRSE», στοχεύει στη δημιουργία ενός συστήματος, όπου άτομα με αναπηρία θα μπορούν να αθλούνται σε παρόχους αθλητικών υπηρεσιών, το οποίο θα συντονίζεται από τους Δήμους, υπό την αιγίδα της πρωτοβουλίας Αθλητική Επιχείρηση Τοπικής Ευθύνης – Local Responsible Sports Enterprise (LRSE), χρησιμοποιώντας ένα καινοτόμο σύστημα διαδικτυακών κρατήσεων για αθλητικές δραστηριότητες.

Οι πρωτοβουλίες της Αθλητικής Επιχείρησης Τοπικής Ευθύνης (LRSE) θα υλοποιηθούν σε τρεις τοπικές αρχές, δίνοντας τη δυνατότητα σε άτομα με αναπηρία και ομάδες αυτών, να αθλούνται δωρεάν σε τοπικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Η κινητοποίηση των παρόχων αθλητικών υπηρεσιών για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα εξασφαλιστεί μέσω δραστηριοτήτων προώθησης-επικοινωνίας και μάρκετινγκ που θα παρέχονται από τον Δήμο με αντάλλαγμα τη δωρεάν άθληση στις εκάστοτε αθλητικές εγκαταστάσεις των παρόχων.

Η προώθηση της πρωτοβουλίας θα αποφέρει επίσης, πρόσθετα οφέλη για τους συμμετέχοντες παρόχους αθλητικών υπηρεσιών, καθώς θα αυξήσει την προβολή τους στις δυνητικές ομάδες-στόχους, ενώ παράλληλα θα επιδείξει υπεύθυνη και ενεργό συμμετοχή στα κοινά και στην εφαρμογή των βασικών αξιών της ΕΕ για την ισότητα και την αλληλεγγύη.

Προσκαλούμε όλους τους τοπικούς παρόχους υπηρεσιών αθλητισμού που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ομάδα υλοποίησης του ανωτέρω έργου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης  στο email : athlitismos@katerini.gr. Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στα 2351350480 & 2351350531.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού & Δημοτικού Ωδείου

Γεώργιος  Κοκαβίδης

Back to top