Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Η αναγκαιότητα των εμβολιασμών στην Τρίτη Ηλικία

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων ο Δήμος Κατερίνης/Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, πραγματοποίησε στο Β΄ΚΑΠΗ Κατερίνης εκπαιδευτική ομιλία σε θέματα υγείας. Αναλυτικότερα, η δράση ενημέρωσης που έλαβε χώρα από το Κέντρο Υγείας Κατερίνης, Περιφέρεια Μακεδονίας υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την κ. Τοπάλη Δέσποινα (Επισκέπτρια υγείας) και την κ.Ρόκα Αικατερίνη (Επισκέπτρια υγείας) και θέμα ″Την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και τη συμβολή των εμβολίων στη Τρίτη Ηλικία ″.
Η ομιλία περιλάμβανε θέματα που αφορούν τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων και τη συμβολή του εμβολιασμού στο πλαίσιο της πρόληψης ασθενειών και την προαγωγή της υγείας.
Τα μέλη είχαν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις δικές τους απορίες, στο πλαίσιο της διαδραστικής επικοινωνίας με τους εισηγητές, κατανοώντας την αξία της πρόληψης τόσο στην ποιότητα ζωής τους, όσο και στην άμυνα του οργανισμού έναντι των λοιμώξεων.
Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σάββας Καρυπίδης μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμου, τόνισε την αναγκαιότητα της πρόληψης, παρότρυνε τους ηλικιωμένους να ακολουθούν τις ιατρικές οδηγίες και να εμβολιάζονται. Επίσης, προσκάλεσε όλα τα μέλη να παραβρεθούν στη γιορτή που διοργανώνει τη Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, στο κέντρο δεξιώσεων Άρια προς τιμήν τους, για να γιορταστεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο η παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας.

Back to top