Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συντήρηση Πρασίνου στην πόλη &  στις κοινότητες

  • Επαρκής φωτισμός στην υπόγεια διάβαση στον Σιδ.Σταθμό

Οι συστηματικές παρεμβάσεις των συνεργείων της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου συνεχίζονται υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη. Πιο συγκεκριμένα, την περίοδο 26-30 Αυγούστου τα συνεργεία του Δήμου εργάστηκαν ως εξής:

Κοπή χόρτου έγινε στις οδούς 19ης Μαΐου, 28ης Οκτωβρίου, Νικομηδείας,  Προβελεγγίου, Ιερομονάχου, καθώς και στις  Εργ. Κατοικίες Μυλαυλάκου.

Επίσης, στις περιοχές του 9ου Δημοτικού, της Υπογειοποίησης, της Πλατείας Μακεδονίας, της κεντρικής Πλατείας, του 11ου Δημοτικού, του Άλσους Κοκκινοπλιτών, του Σιδ. Σταθμού, του Ι.Ν Τιμίου Σταυρού, του 7ου Δημοτικού Σχολείου, πέριξ του κυκλικού κόμβου (γήπεδο του Πιερικού), καθώς και στον Τουρμπέ (Τζαμί).

Επιπλέον, στις κοινότητες της Παραλίας, της Καλλιθέας, της Περίστασης, , του Σβορώνου, του Κούκου, του Κάτω Αγ. Ιωάννη, των Φωτεινών και στον οικισμό της Ολ. Ακτής.

Κλαδεύσεις έγιναν στις οδούς Τ. Τερζοπούλου, Καποδιστρίου και Υψηλάντου. Επίσης, στις περιοχές του Πάρκου Κατερίνης, του 5ου Γυμνασίου, του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου, του 9ου Δημοτικού, του 2ου-5ου Λυκείου, της παιδικής χαράς Αγ. Δημητρίου και στην κοινότητα του Σβορώνου.

Παράλληλα, ικανοποιήθηκαν αιτήματα δημοτών, όπως αυτά διατυπώθηκαν και υποβλήθηκαν είτε τηλεφωνικά και εγγράφως είτε μέσω της πλατφόρμας Novoville.

Τέλος, με τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Πρασίνου & εντεταλμένου συμβούλου ηλεκτροφωτισμού, Κώστα Τσιουκάνη, ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις για την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων – τύπου led, στην υπόγεια διάβαση, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού.  

Back to top