Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συστηματικές παρεμβάσεις στο Πράσινο & τον Αύγουστο

  • Έμφαση δόθηκε στους χώρους της Εμποροπανήγυρης Δ.Κατερίνης

Οι συστηματικές παρεμβάσεις των συνεργείων της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου συνεχίζονται υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη. Πιο συγκεκριμένα, κατά την περίοδο του Αυγούστου έμφαση δόθηκε σε εκτεταμένες εργασίες (κοπή χόρτων και κλαδεύσεις),  στους χώρους της Εμποροπανήγυρης  εν όψει της έναρξης (25/08) της φετινής διοργάνωσης.

Αναλυτικά, κατά την περίοδο του Αυγούστου, τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας εργάστηκαν ως εξής:

 Κοπή χόρτου έγινε στις οδούς: 25ης Μαρτίου, Ι. Δραγούμη, πλατεία Μακεδονίας, 19ης Μαΐου (πλατεία γενοκτονίας Ποντίων), Τ. Τερζοπούλου (περιοχή παλαιού αμαξοστασίου), 16ης Οκτωβρίου, Προσκόπων, Αθ. Διάκου, Φαρμάκη, Ευζώνων, Κ.Χ. στην οδό Ιππάρχου, Μ. Λιακόπουλου, Λαχανά, Παρ. Λιτοχώρου & Σαλαμίνος, Πλάτωνος & Κουμουνδούρου. 

Επίσης, πέριξ της παιδικής χαράς επί της Β’ Παρόδου Ιουστινιανού, του Αγίου Χριστοφόρου, του 8ου Δημοτικού Σχολείου, του Ι.Ν Αγίας Άννας, του Άλσους Κοκκινοπλιτών,  της παιδικής χαράς στην οδό  Π. Δέλτα, του κυκλικού κόμβου στη συμβολή της οδού Σβορώνου με το Υδραγωγείο, στο δρόμο του αμαξοστασίου του Δήμου, στο πάρκο της οδού Ν. Πλαστήρα.

Επιπλέον, στην υπογειοποίηση, στην Αστική σχολή, στην παιδική χαρά των εργατικών κατοικιών Αγίας Αικατερίνης, στο 3ο Λύκειο – Γυμνάσιο, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο, στην είσιοδο της πόλης και στο Π. Κεραμιδί (Κυκλικοί κόμβοι & Νησίδες).

Παράλληλα, κοπή χόρτου έγινε στις κοινότητες: Παραλίας, Καλλιθέας, Περίστασης, Μοσχοχωρίου, Ν. Τραπεζούντας, Μοσχοποτάμου και Ελατοχωρίου, καθώς και στην Ολ. Ακτής.

Τέλος, κλαδεύσεις έγιναν στις οδούς: Χαιρωνείας, Ιερομονάχου, Αρεοπαγιτών, Αθ. Διάκου, Ιάσωνος και Κουντουριώτου. Επίσης, στις περιοχές του πάρκου Κατερίνης, του πάρκου Ευαγγελικών, του 6ου Γυμνασίου, του Σιδ. Σταθμού και στην Ανδρομάχη, ενώ ικανοποιήθηκαν αιτήματα δημοτών, όπως αυτά διατυπώθηκαν και υποβλήθηκαν είτε τηλεφωνικά και εγγράφως είτε μέσω της πλατφόρμας Novoville.

Back to top