Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

«Δρόμος των Μουσών» – Μία αθλητική γιορτή με πολλές συμμετοχές και χαμόγελα!


Τον 10ο Επετειακό Αγώνα Δρόμου Βουνού «Ο Δρόμος των Μουσών» στην Άνω Μηλιά διοργάνωσε ο τοπικός Εκπολιτιστικός -Εξωραϊστικός Σύλλογος, σε συνδιοργάνωση και συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και τον Δήμο Κατερίνης (Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού & Δημοτικό Ωδείο/Τμήμα Αθλητισμού).
Η συμμετοχή των αθλητών ήταν μαζική, επικεντρώθηκε στην ευγενή άμιλλα και διεξήχθη σε μία διαδρομή με μοναδική φυσική ομορφιά.
Η εκκίνηση δόθηκε εκ μέρους του Δημάρχου Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμου, από την αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Γιώργο Κοκαβίδη, ο οποίoς απευθυνόμενος σε συμμετέχοντες, εθελοντές και διοργανωτές τόνισε μεταξύ άλλων: «Στον Δήμο Κατερίνης στηρίζουμε τον μαζικό αθλητισμό. Δίνουμε ως συνδιοργανωτές στην Άνω Μηλιά, την εκκίνηση στον Δρόμο Μουσών. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, στον τοπικό σύλλογο, σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και εθελοντές που συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της γεμάτης χαμόγελα γιορτής». Στην αθλητική εκδήλωση παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο αντιδήμαρχος Κατερίνης, Μιχάλης Γεωργιάδης.
Νικήτριες του αγώνα (Γενική Κατάταξη):

  1. ΜΠΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ – ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ με 49:07
  2. Βαλεντίνη Τήλιου – Α.Π.Σ. ΤΡΙΑΣ με 57:32
  3. ΚΟΖΑΝΙΤΗ ΕΛΕΝΗ – ΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ με 58:01
    Νικητές του αγώνα (Γενική Κατάταξη):
  4. ΚΑΣΙΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ – με 47:45
  5. ΤΣΑΚΑΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΑΝΕΞ. με 49.34
  6. ΓΚΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΕΟΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ με 50.18
Back to top