Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Η φροντίδα των δημοτικών κτηρίων & η καθημερινότητα του πολίτη προτεραιότητα για την τεχνική υπηρεσία

  • Εργασίες συντήρησης στο κτήριο του Δημαρχείου & ικανοποίηση δεκάδων αιτημάτων πολιτών για το δίμηνο Ιουνίου  – Ιουλίου

Εργασίες που αφορούν τη συντήρηση, επισκευή και αποκατάσταση των κτηρίων του Δήμου που στεγάζονται υπηρεσίες και χώροι εξυπηρέτησης του κοινού εκτελούνται συστηματικά από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης. Την περίοδο αυτή συνεργεία αποκατέστησαν το χρώμα κι εκτέλεσαν εργασίες επιδιόρθωσης όπου ήταν απαραίτητο στην πρόσοψη του Δημαρχείου Κατερίνης, ενώ σε εξέλιξη είναι και στο πλαίσιο μετεγκατάστασης του ΚΕΠ Κατερίνης στο ισόγειο του Δημαρχείου, η τοποθέτηση κυβόλιθων στην παρκίδα (οδός Δ.Δημάδη – στο ύψος του Δημαρχείου).

«Η φροντίδα των δημόσιων χωρών, των δημοτικών κτηρίων  και η  καθημερινότητα του πολίτη είναι η άμεση προτεραιότητά μας» τονίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης Ι. Ντούμος.

Βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Χαράλαμπος Οφίδης αναφερόμενος στις παρεμβάσεις που υλοποίησε η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων για την περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου 2024 σημειώνει: «οι τεχνικές υπηρεσίες εργάζονται συντονισμένα  με τα μέσα που διαθέτουν για να φροντίζουν την πόλη και να βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών».

Συγκεκριμένα ικανοποιήθηκαν δεκάδες αιτήματα πολιτών που υποβλήθηκαν στην πλατφόρμα  Novoville για την περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου 2024. Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις μικρής κυρίως κλίμακας  αλλά ουσιαστικές για την εύρυθμη λειτουργία  στο δημόσιο χώρο, έγιναν σε πλατείες, δρόμους, πάρκα, παιδικές χαρές, σχολεία κ.ά.

Back to top