Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

38η Εμποροπανήγυρη Δ. Κατερίνης: Ανοικτή έως τις 19/07 η πλατφόρμα δηλώσεων συμμετοχής

–          Φέτος και πρέπει και ΑΞΙΖΕΙ να συμμετέχεις!

Λίγες μόνο ημέρες πριν εκπνεύσει η  προθεσμία υποβολής των αιτήσεων/δηλώσεων συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους εκθέτες, στη ριζικά ανανεωμένη φετινή 38η Εμποροπανήγυρη Δ.Κατερίνης, έντονο καταγράφεται το ενδιαφέρον των εκθετών, για τη συμμετοχή τους.  

Ήδη η πληρότητα έχει ξεπεράσει τις αρχικές εκτιμήσεις, ενώ η πλατφόρμα δηλώσεων συμμετοχής https://openmarket.mindev.gov.gr   είναι διαθέσιμη έως την προσεχή Παρασκευή 19/07/2024.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και κάθε διευκρίνιση – βοήθεια σχετικά με την αίτησή τους, μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2351350527  & 2351 350518, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Θωμάς Αναστασιάδης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όπως τόνισε σ Δήμαρχος Κατερίνης, Ι.Ντούμος στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου εργαζόμαστε συστηματικά προκειμένου να αναβαθμιστεί στην πράξη ο Θεσμός. Ήδη τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά για τον στόχο που έχουμε θέσει: να τονώσουμε, να ανανεώσουμε ριζικά την Εμποροπανήγυρη. Μία Εμποροπανήγυρη με  περισσότερη διαδραστικότητα, περισσότερη ψυχαγωγία, περισσότερη διασκέδαση για όλους. Προτρέπω κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσει συμμετοχή, καθώς φέτος και πρέπει και ΑΞΙΖΕΙ να συμμετέχεις!».

Η Εμποροπανήγυρη για την οποία στόχος και όραμα είναι ο εκσυγχρονισμός της σ΄ ένα πολυθεματικό αστικό φεστιβάλ σηκώνει αυλαία στις 25/08 και θα διαρκέσει έως 01/09.

Back to top