Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Βελτίωση υποδομών στις Κοινότητες

Χρήστος Μπογιατζής: Αποτελεσματική συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια

  • Οι παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν τον Ιούνιο

«Προκειμένου να κάνουμε – στο μέτρο του δυνατού – ποιοτικότερη την καθημερινότητα των συνδημοτών μας σε όλες τις Κοινότητες, σύμφωνα με τις οδηγίες του Δημάρχου, Ι. Ντούμου, σε άμεση συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων επιλύουμε προβλήματα που – μεταξύ άλλων – την τρέχουσα περίοδο επικεντρώθηκαν σε αγροτική οδοποιία, αποκατάσταση βλαβών άρδευσης, δημιουργία αντιπυρικών ζωνών σε συνεργασία με τις στρατιωτικές μονάδες της περιοχής, τοποθέτηση seatrac στις ακτές. Επίσης, στην αντιμετώπιση μίας σειράς μεγαλύτερων ή μικρότερων προβλημάτων».  Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του, ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων, Χρήστος Μπογιατζής για τις εργασίες που υλοποιήθηκαν τον Ιούνιο.

Προτεραιότητα – μεταξύ άλλων – δόθηκε στο παραλιακό μέτωπο με την τοποθέτηση των Seatrac που διαθέτει ο δήμος, για την απρόσκοπτη πρόσβαση των ΑμεΑ στις ακτές του.

Επιπλέον, παρεμβάσεις υλοποιήθηκαν ως εξής:

  • Αγροτική Οδοποιία: Σβορώνος, Νεοκαισάρεια, Άνω Άγιος Ιωάννης, Τρίλοφος, Μηλιά, Νέο Κεραμίδι, Αρωνάς, Κορινός, Περίσταση, Ανδρομάχη, Εξοχή, Καταλώνια, Τόξο, Λαγοράχη. Ολυμπιακή Ακτή.
  • Αποκατάσταση βλαβών άρδευσης στις κοινότητες: Σβορώνου, Μοσχοχωρίου, Εξοχής,
  • Κ.Αλωνίων, Ελάφου, καθώς και στην περιοχή της Ολυμπιακής Ακτής.
  • Καθαρισμός χώρου Θεάτρου Δάσους στη Νεοκαισάρεια.

Τέλος, σε όλη τη διάρκεια του μήνα, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Πρασίνου, οι υπηρεσίες της αντιδημαρχίας Κοινοτήτων συνέδραμαν στον καθαρισμό και στην απομάκρυνση κλαδιών από κοινόχρηστους χώρους, καθώς και σε (ηλεκτρολογικές) εργασίες που είναι σε εξέλιξη τις εγκαταστάσεις του Β’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.

Back to top