Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή στους Παιδικούς Σταθμούς

Με μια πολύχρωμη, γεμάτη χαμόγελα αποχαιρετιστήρια γιορτή στις εγκαταστάσεις τους, υποδέχτηκαν το καλοκαίρι, οι Παιδικοί Σταθμοί Λόφου & Κορινού, καθώς και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Περίστασης.

Μαζί με τους γονείς τους, τα παιδιά το χάρηκαν και διασκέδασαν με κέφι, ενθουσιασμό, με πολύ παιχνίδι, μουσική και χορό.

Παρών στις γιορτές ήταν ο αντιδήμαρχος Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής & Δημιουργικής Απασχόλησης, Μιχάλης Γεωργιάδης, ο οποίος μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Μια ακόμη εποικοδομητική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Μια χρονιά που τα παιδιά απέκτησαν εμπειρίες, γνώσεις και δεξιότητες και έμαθαν τι θα πει ομαδικότητα και συνεργασία, χάρη στην βοήθεια του προσωπικού και το αμείωτο ενδιαφέρον και μεράκι. Ευχαριστώ και εσάς τους γονείς που εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας στους δημοτικούς παιδικούς μας σταθμούς. Από την πλευρά μου μπορώ να πω ότι θα είμαι δίπλα σας, τόσο για τις ανάγκες, όσο και για  την αναβάθμιση της ποιότητας παροχής των υπηρεσιών. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές».

Back to top