Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Τις μαθήτριες του 2ου ΕΠΑΛ που διακρίθηκαν στην Οικονομική Ολυμπιάδα τίμησε ο Δήμαρχος Κατερίνης

Τις μαθήτριες της Β’ Λυκείου του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, Μαρία Στασινή και Παναγιώτα Θεοδώρα Σιμέλα Παπαδοπούλου, που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στην Οικονομική Ολυμπιάδα, τίμησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο γραφείο του Δημάρχου, τις δύο μαθήτριες συνόδευαν ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ, Αθανάσιος Καρακούσης και ο Καθηγητής του Τομέα Οικονομίας, Ευάγγελος Καλλιαρδός.

Οι μαθήτριες κατέλαβαν την 1η θέση στους διαγωνισμούς οικονομίας τόσο στην Κατερίνη όσο και στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ συμμετείχαν και στην τελική φάση της Οικονομικής Ολυμπιάδας που διεξήχθη στο Αμερικανικό Κολλέγιο στην Αθήνα. Συνολικά στη φετινή Οικονομική Ολυμπιάδα συμμετείχαν και διαγωνίστηκαν 3.700 μαθητές από όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος συνεχάρη μαθήτριες και εκπαιδευτικούς επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Εκφράζοντας και τα αισθήματα των συνδημοτών μας, σας συγχαίρω γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία και εύχομαι ‘‘και σε ανώτερα’’. Αποδείξατε ότι στην Κατερίνη  γίνεται εξαιρετική δουλειά στην εκπαίδευση και το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό».

Στον επίλογο της συνάντησης, ο Δήμαρχος δώρισε στους μαθητές αναμνηστικά με το έμβλημα του Δήμου Κατερίνης.

Back to top