Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Απολυτήριες πτυχιακές εξετάσεις στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε ο κύκλος σπουδών της τρέχουσας σχολικής περιόδου για εννέα τελειόφοιτους σπουδαστές του Δ.Ω.Κ, με την πραγματοποίηση των απολυτήριων πτυχιακών εξετάσεων. Μάλιστα φέτος, για πρώτη φορά πανελλαδικά πραγματοποιήθηκαν οι απολυτήριες εξετάσεις για τα τμήματα του Μπουζουκιού όπου εκεί οι σπουδαστές του ωδείου εκτός του ότι αποφοίτησαν με Άριστα, άκουσαν και πολύ ελπιδοφόρες κριτικές από την εξεταστική επιτροπή για την ποιότητα των σπουδών, καθώς και για το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο που έχουν αποκτήσει από το Δ.Ω.Κ.
Πιο συγκεκριμένα οι σπουδαστές: Στέλιος Γεωργούσης, Βικέντιος Σότο και Χάρης Φελεκίδης πήραν τα πρώτα πτυχία Μπουζουκιού του Δ.Ω.Κ. με Άριστα και οι Ευαγγελία Αγέλλη, Ευαγγελία Αρουτίδου, Στέφανος Γεωργούλης , Ειρήνη Λυμπανοβνού, Φίλιππος Φαλτάκας και Ελένη Χαραλαμπίδου αποφοίτησαν με Άριστα από το τμήμα της Αρμονίας.
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Γιώργος Κοκαβίδης έδωσε τα συγχαρητήρια του σε όλους τους σπουδαστές, τους καθηγητές και την διεύθυνση του Δ.Ω.Κ για το ποιοτικό εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό τους έργο. Ιδιαίτερα αναφορά έκανε στους απόφοιτους σπουδαστές καθώς και στον υπεύθυνο καθηγητή τους, Παναγιώτη Λυμπανοβνό για τις άριστες επιδόσεις των σπουδαστών του.

Back to top