Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Αυστρία: Διακρίσεις για τις ομάδες της Κατερίνης στην Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης, Ι.Ντούμου με τον Δήμαρχο Moosburg Herbert Gaggl

Σημαντικές νίκες στο ποδόσφαιρο U15, U18 αγοριών και μπάσκετ U19 Κοριτσιών σημείωσαν οι νέοι και οι νέες της Κατερίνης στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, της Παγκόσμιας Αθλητικής Συνάντησης Νέων, που διεξάγεται στην Αυστρία (Klagenfurt).

Είναι βέβαιο ότι με βάση την αγωνιστική εικόνα οι αθλητές και αθλήτριες μας θα επιστρέψουν στην Κατερίνη με “χρυσές διακρίσεις” στις αποσκευές τους. Κοντά στην αποστολή ο Δήμαρχος, Ιωάννης Ντούμος, ο οποίος ευχαρίστησε για τη θερμή και εγκάρδια υποδοχή, τον Δήμαρχο της αδεφοποιημένης με την Κατερίνη – πόλης Moosburg, Herbert Gaggl. Παράλληλα, μαζί με τον Αντιδήμαρχο, Νικο Τσιαμπέρα παρακολούθησε τις προσπάθειες των παιδιών μας και τους συνεχάρη για την παρουσία τους. Ευχαριστίες απεύθυνε επίσης, σε προπονητικό, ιατρικό τιμ και εθελοντές.

Στο περιθώριο των αγωνων ο Δήμαρχος, Ιωάννης Ντούμος μετέβη στο Δημαρχείο Moosburg, ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο, Herbert Gaggl για τον τρόπο λειτουργίας του δήμου, των δομών και των υπηρεσιών του. Τέλος, αντάλλαξε απόψεις για τους τρόπους ενίσχυσης της αδελφοποίησης Κατερίνης και Moosburg.

Back to top