Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Αυστρία: Επίσημη έναρξη στην Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων

Αγωνιστικές διακρίσεις από τους νέους της Κατερίνης

Παρών ο Δήμαρχος Κατερίνης Ι. Ντούμος

Με την επίσημη τελετή έναρξης και με θετική αγωνιστική παρουσία για τις ομάδες νέων της Κατερίνης, συνεχίστηκε σήμερα, η Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων, στο Klagenfurt της Αυστρίας.
Η παρέλαση των νέων της Κατερίνης με τη γαλανόλευκη, στο στάδιο “στολίδι” των αγώνων γέμισε χαρά και υπερηφάνεια όλα τα μέλη της αποστολής του Δήμου Κατερίνης, που με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Ιωάννη Ντούμο, παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Νίκου Τσιαμπέρα παρακολούθησαν την επίσημη τελετή έναρξης της Παγκόσμιας Αθλητικής Συνάντησης Νέων.

Τον Δήμο Κατερίνης εκπροσωπούν στους αγώνες: ομάδες ποδοσφαίρου αγοριών, U15 και U18, καθώς και ομάδα μπάσκετ κοριτσιών U19. Ήδη στο πρωινό πρόγραμμα τα αγόρια της ομάδας ποδοσφαίρου U15 επικράτησαν με σκορ 3 -0 της οικοδέσποινας Αυστρίας, ενώ ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με την Ιταλική ομάδα. Η ομάδα ποδοσφαίρου των αγοριών U18, επικράτησε με 3-2 της Αυστρίας, ενώ γνώρισε την ήττα από Αυστριακή ομάδα με 4-2. Τα κορίτσια του μπάσκετ είχαν δύσκολο έργο και ηττήθηκαν από τα φαβορί της διοργάνωσης ομάδες των Η.Π.Α. με 27-18 και 32-23, αντίστοιχα.
Αύριο το πρωί, είναι προγραμματισμένη η επίσημη υποδοχή της αποστολής στο δημαρχείο της αδελφοποιημένης με την Κατερίνη πόλης Moosburg, από τον Δήμαρχο Herbert Gaggl, ξενάγηση σε υποδομές της πόλης, παρακολούθηση αγώνων της αποστολής κ.ά.

Back to top