Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Μελωδικό αφιέρωμα στο καλοκαίρι από το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης

Aφιερωμένες στο καλοκαίρι ήταν οι συναυλίες που πραγματοποίησαν οι τάξεις βιολιού, φλογέρας, πιάνου και ακορντεόν του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, την Δευτέρα 17 και την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο.

Οι σπουδαστές της τάξης φλάουτου-φλογέρας της Γεωργίας Πανίδου, πιάνου της Παλίνας Ζαβράζνοβα, ακορντεόν της Κατερίνας Παπαγεωργίου και βιολιού του Χρήστου Τασχουνίδη παρουσίασαν έργα από το κλασικό, ελληνικό και σύγχρονο ρεπερτόριο, σόλο και σε σύνολα μουσικής δωματίου.

Στο πιάνο συνόδεψαν η Εύα Αρουτίδου και η Γαλήνη Σιδηροπούλου.

Την εκδήλωση έκλεισε η τάξη Μουσικής Δωματίου του Χρήστου Τασχουνίδη με τον ίδιο στο βιολί και την Γαλήνη Σιδηροπούλου στο πιάνο.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Αθλητισμού και Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Γιώργος Κοκαβίδης συνεχάρη τους μαθητές για την πρόοδο τους, καθώς και τους  καθηγητές του Δ.Ω.Κ., Χρήστο Τασχουνίδη, Γεωργία Πανίδου, Παλίνα Ζαβράζνοβα, Κατερίνα Παπαγεωργίου για την όμορφη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που χάρισαν στους μαθητές και στους γονείς του Ωδείου. Επίσης, τους ευχαρίστησε για το αξιόλογο εκπαιδευτικό και  καλλιτεχνικό έργο που προσφέρουν.

Back to top