Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Έμφαση στον καθαρισμό χόρτων & κλαδεύσεις στην πόλη και στις κοινότητες

Οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις συνεργείων της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου στην πόλη (σε όλο το εύρος του πολεοδομικού συγκροτήματος καθώς και στην περιφέρεια) και στις δημοτικές – τοπικές κοινότητες συνεχίζονται καθημερινά υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη.

Πιο συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα 10 έως 14 Ιουνίου τα συνεργεία εργάστηκαν ως εξής:

  • Κλαδεύσεις στις οδούς Αστ. Ζορμπά, Πλάτωνος, 28ης Οκτωβρίου(στο πεζοδρόμιο του 6ου Δημοτικού Σχολείου), στην συμβολή των οδών Μεθοδίου & Κυρίλλου, στο Δημοτικό πάρκο και στις Κοινότητες του Άνω και Κάτω Αγίου Ιωάννη.
  • Κοπή χόρτου πραγματοποιήθηκε στις οδούς Χαιρωνείας, Υψηλάντου, Κασσάνδρου, Νικολάου Πλαστήρα, Σμύρνης, Νικολάου Γκύζη, Κλαζομενών, Φιλίππου, Δημοκρίτου, Φαιάκων και στην πάροδο αγ. Διονυσίου. Παράλληλα στις περιοχές της Εμποροπανήγυρης, του Ι. Ναού Αγίου Χριστοφόρου, στις νησίδες και πέριξ του κλειστού γυμναστηρίου του Σιδ. Σταθμού, στο ειδικό σχολείο Γανόχωρας, της υπογειοποίησης της Εθνικής Οδού, και της εισόδου της πόλης από την οδό Θεσσαλόνίκης. Στις πλατείες της Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών, Κοκκινοπλιτών, Μακεδονίας και Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού. Συνεχίστηκαν στις παιδικές χαρές της οδού Αισχύλου, της συμβολής των οδών Ναυπλίου & Ησιόδου, Μαραθώνος και της Ανδρομάχης. Επίσης στο δημοτικό πάρκο Κατερίνης, της οδού Ηπείρου, της Ανδρομάχης και ολοκληρώθηκαν στις Κοινότητες Ελατοχωρίου, Σεβαστής, Κούκου, Σβορώνου, Κορινού, Περίστασης, Καλλιθέας, Παραλίας, Ολυμπιακής ακτής, Άνω και Κάτω αγίου Ιωάννη.
Back to top