Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Επίσκεψη του ΚΑΠΗ Καστοριάς στα ΚΑΠΗ Κατερίνης

Επίσκεψη στα ΚΑΠΗ Κατερίνης πραγματοποίησαν τα ΚΑΠΗ Καστοριάς,  την Πέμπτη 06/06, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο διοικητικών υπηρεσιών, εξυπηρέτησης του πολίτη και τρίτης ηλικίας Δήμου Καστοριάς, Ιωάννη Γκόγκα.

Το ΚΑΠΗ Καστοριάς καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Καρυπίδης, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμου, ενώ ακολούθησε η εθιμοτυπική ανταλλαγή δώρων.

Οι δύο αντιδήμαρχοι, παρουσία και των υπηρεσιακών στελεχών του τμήματος, αντάλλαξαν ιδέες για δράσεις και εκδηλώσεις, με στόχο την υιοθέτηση καλών πρακτικών και συνακόλουθα την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς τα μέλη. Ο αντιδήμαρχος Καστοριάς ξεναγήθηκε από τον κο Καρυπίδη στο χώρο του πάρκου και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το «υπέροχο στολίδι της Κατερίνης» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τα μέλη του ΚΑΠΗ Κατερίνης για τη φιλοξενία και την εγκάρδια υποδοχή, η οποία οργανώθηκε με την συμμετοχή των κυριών του ΚΑΠΗ Κατερίνης ενώ τα ποικίλα – πλούσια κεράσματα εμπλουτίσθηκαν με τα υπέροχα χειροποίητα – σπιτικά εδέσματα που έφτιαξαν και προσέφεραν.

Back to top