Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Η υποστήριξη της καθημερινότητας πρώτη προτεραιότητα για τις τοπικές κοινότητες

Χρήστος Μπογιατζής: Διαχείριση των προβλημάτων σε διαρκή συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια

  • Οι παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν τον Μάιο

Με το βλέμμα της δημοτικής αρχής στις Κοινότητες, υλοποιήθηκε και στη διάρκεια του μηνός Μαΐου σειρά παρεμβάσεων, για την υποστήριξη της καθημερινότητας και την αντιμετώπιση υφιστάμενων προβλημάτων.

Προτεραιότητα – μεταξύ άλλων – δόθηκε στο παραλιακό μέτωπο με τις επείγουσες εργασίες προστασίας κτισμάτων από την διάβρωση των ακτών στην ΤΚ Παραλίας, καθώς και σε συνεργασία με τη Δημοτική Εταιρία ‘‘Πόλις Α.Ε. (πρώην Δημοτικά Πάρκινγκ)’’,  για τη διαμόρφωση χώρων στάθμευσης, στην Παραλία και στην Ολυμπιακή Ακτή.

Όπως σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων, Χρήστος Μπογιατζής: «Σύμφωνα με τις οδηγίες του Δημάρχου, Ι. Ντούμου σε διαρκή συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων, προωθούμε στο μέτρο του εφικτού άμεσες λύσεις για τις ανάγκες των κοινοτήτων μας. Οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται τόσο στα καθημερινά προβλήματα όσο και  στον προγραμματισμό για την υλοποίηση μεγαλύτερων έργων».

Ειδικότερα, παρεμβάσεις υλοποιήθηκαν ως εξής:

  • Αγροτική Οδοποιία: Π.Κεραμίδι, Σεβαστή, Μηλιά, Κορινό, Αρωνά, Τρίλοφο, Ρητίνη.
  • Αποκατάσταση βλαβών άρδευσης στις κοινότητες: Λαγοράχης, Γανόχωρας, Κ.Αλωνίων, Ελατοχωρίου, Ελάφου, Μοσχοχωρίου.

Τέλος, σε όλη τη διάρκεια του μήνα, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Πρασίνου, οι υπηρεσίες της αντιδημαρχίας Κοινοτήτων συνέδραμαν στον καθαρισμό και στην απομάκρυνση κλαδιών από κοινόχρηστους χώρους.

Back to top