Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ξεκίνησαν οι επείγουσες εργασίες προστασίας κτισμάτων από την διάβρωση των ακτών στην ΤΚ Παραλίας

Η προσάμμωση που είναι απολύτως αναγκαία για την προστασία των κτισμάτων από τη διάβρωση των ακτών στην Τ.Κ. Παραλίας ξεκίνησε χθες στο ύψος της προβλήτας και αναμένεται να διαρκέσει έως τις 21/06. Ήδη ποσότητα πλέον των 2.000 κυβικών μέτρων έχει αξιοποιηθεί  για την προσάμμωση στην συγκεκριμένη περιοχή («ΑΛΚΥΩΝ» – «CALDERA»).

Επιτόπια αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Κοινοτήτων, Χρήστο Μπογιατζή και υπηρεσιακούς παράγοντες. «Με συντονισμένες ενέργειες μας και με στόχο την προστασία της παράκτιας ζώνης, των ιδιοκτησιών – περιουσιών των δημοτών σε συνεργασία με την Π.Ε Πιερίας και όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες,  η αντιδημαρχία κοινοτήτων του Δήμου μας ξεκίνησε τις εργασίες προσάμμωσης» σημείωσε ο Δήμαρχος.

Παράλληλα, ο κος Ντούμος υπενθύμισε: «Όπως ενημέρωσα πρόσφατα και το δημοτικό συμβούλιο, για το έργο αντιμετώπισης της διάβρωσης ακτών, ολοκληρώνονται οι συμπληρωματικές μελέτες και στη συνέχεια θα γίνει νέος διαγωνισμός για την υλοποίηση του έργου».

Back to top