Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης: Ρεσιτάλ πιάνου της Στεφανίας Δουλιάκα

Ρεσιτάλ πιάνου της Στεφανίας Δουλιάκα, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης με πρώην σπουδαστές του, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κατερίνης. Συγκεκριμένα, η Στεφανία Δουλιάκα παρουσίασε έργα των συνθετών D. Scarlatti, J.S. Bach, L.v. Beethoven και M. Ravel.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού & Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Γιώργος Κοκαβίδης, τονίζει σε δήλωσή του με αφορμή την εκδήλωση: «Ενθαρρύνουμε τις συνεργασίες του Δ.Ω.Κ. με άλλους εκπαιδευτικούς φορείς.  Στηρίζουμε τους νέους μουσικούς και σπουδαστές του ωδείου.  Συγχαίρω με την αφορμή,  τη Στεφανία Δουλιάκα για την μουσική της διαδρομή και εύχομαι  κάθε  επιτυχία στο Διπλωματικό της ρεσιτάλ και καλή σταδιοδρομία».

Σύντομο βιογραφικό:

H Στεφανία Δουλιάκα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο πιάνο στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης με διδάσκουσες καθηγήτριες την Έφη Δήμου και την Μπέττυ Τσομίδου. Συνέχισε τις μουσικές σπουδές της στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας, στην τάξη Πιάνου της καθηγήτριας Αθηνάς Στεφοπούλου, παράλληλα με τις ακαδημαϊκές σπουδές της στο τμήμα «Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πτυχιούχος Κλασικών Σπουδών του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας (τμήματος Πιάνου) με βαθμό «Άριστα Παμψηφεί».

Έχει παρακολουθήσει masterclasses και σεμινάρια ως ενεργή συμμετέχουσα με τους πιανίστες Π. Τσενίκογλου, Β. Βαρβαρέσο, Κ. Δεστούνη, κ.ά.

Πρόκειται να δώσει το διπλωματικό της ρεσιτάλ για τον τίτλο της Σολίστ Πιάνου τον Ιούνιο στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας, με υπεύθυνη καθηγήτρια-μέντορά της την καλλιτεχνική διευθύντρια του ωδείου,  Αθηνά Στεφοπούλου.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο