Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συνάντηση Μεϊμαράκη – Ντούμου στο Δημαρχείο Κατερίνης

Τον επικεφαλής της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη υποδέχθηκε σήμερα, στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Κατερίνης,  Ιωάννης Ντούμος. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερο φιλικό κλίμα και στη διάρκειά της, συζήτησαν για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και για τη διαμόρφωση σχεδίων και πολιτικών, οι οποίες σχετίζονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

«Η Νέα Δημοκρατία και το λαϊκό κόμμα συνδιαμορφώνουν την Ευρωπαϊκή ατζέντα. Συνεπώς οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δεν είναι αφορμή για ψήφο  δυσφορίας, αλλά για δημιουργική ψήφο, για την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη» επισήμανε ο κος Μεϊμαράκης.

Ο κος Ντούμος αφού αναφέρθηκε στους διαχρονικούς δεσμούς φιλίας που τον συνδέουν με τον κο Μεϊμαράκη, έκανε λόγο για το διακύβευμα των εκλογών, καθώς και αναφροά σε θέματα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με έμφαση στην αξιοποίηση από τον Δήμο Κατερίνης, κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου, που προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην συνάντηση συμμετείχαν:  η υφυπουργός Ανάπτυξης, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, ο Βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Ξενοφών Μπαραλιάκος, όπως και κομματικά στελέχη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Χρ. Μπρουσκέλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί, περιφερειακοί, τοπικοί σύμβουλοι, συνεργάτες του Δημάρχου κ.ά.

Στον επίλογο της συνάντησης, ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κο  Μεϊμαράκη για την εκ νέου υποψηφιότητά του στην Ευρωβουλή, ενώ πρόσφερε, μία έκδοση με θέμα την Κατερίνη, καθώς και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο περιθώριο της επίσκεψης του επικεφαλής της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο Δήμαρχος Κατερίνηςο κος Μεϊμαράκης και όλοι οι παριστάμενοι είχαν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων στην αίθουσα συνεδριάσεων με νέους και νέες του τόπου μας, που συμμετέχουν στην υλοποίηση του  έργου “Η Ευρώπη ενεργοποιείται τοπικά”, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος BUILD, με φορέα υλοποίησης την GO Alive και εταίρο την (ΑμΚΕ) Ίασις.

Back to top