Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Καθαρισμός χόρτων & κλαδεύσεις στην πόλη της Κατερίνης & στις Τοπικές Κοινότητες

Στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Κατερίνης συνεχίστηκαν και στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη. Έμφαση δόθηκε στην κοπή χόρτων, σε κλαδεύσεις κ.ά.

Συγκεκριμένα έγιναν οι εξής εργασίες:

Κοπή χόρτων στις  νησίδες της οδού Θεσσαλονίκης, στους κόμβους & άνωθεν της Εθνικής Οδού (υπογειοποίηση), στις οδούς  19ης Μαΐου, Αχελώου, αγίας Λαύρας, στη συμβολή της Π.Ε.Ο. και Νικ. Δίκα, στα δημοτικά πάρκα των οδών Λουκιανού, Νικολάου Πλαστήρα (πίσω από το κατάστημα Discount),  Ατήρων και πέριξ, Νικομηδείας, πέριξ του 3ου Δημοτικού Σχολείου και του πάρκου των Ευαγγελικών. Στην συνέχεια τα συνεργεία εργάστηκαν  στις κοινότητες Γανόχωρας (Ειδικό Σχολείο), Ανδρομάχης (περιοχή Εμποροπανήγυρης), Κορινού, Παραλίας (πλατείες και κοινόχρηστοι χώροι), Ολυμπιακής ακτής, Ρητίνης και την παιδική χαρά της οδού Τζαβέλα.  

Πραγματοποιήθηκαν κλαδεύσεις στην οδό Καραϊσκάκη, στην Γ’ παρ. Λ. Ιασωνίδη, στο πάρκο της Κατερίνης, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, στην πλατεία Ηρώων και στην κοινότητα Άνω αγ. Ιωάννη. Παράλληλα έγινε αποκομιδή πρασίνου και κλαδιών.

Τέλος, ικανοποιήθηκαν αιτήματα δημοτών, όπως αυτά διατυπώθηκαν και υποβλήθηκαν είτε τηλεφωνικά και εγγράφως είτε μέσω της πλατφόρμας Novoville.

Back to top