Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

«ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας»: Το Δημοτικό πάρκο Κατερίνης έδωσε εκκίνηση στο 2ο ΕΤΑΠ

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 συνεχίζεται σήμερα με το 2ο ετάπ, μήκους 169.78 χιλιομέτρων, από την Κατερίνη στην Καρδίτσα. Ο αγώνας εκκίνησε  το μεσημέρι από το Δημοτικό Πάρκο της Κατερίνης και κατευθύνεται νότια, αφήνοντας πίσω του την Πιερία και τη Μακεδονία, για να εισέλθει στη Θεσσαλία.

Η συνεχής βροχόπτωση μπορεί να μην επέτρεψε την πραγματοποίηση των παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων, που επιμελήθηκε η αντιδημαρχία Πολιτισμού/Τουρισμού, δεν εμπόδισε όμως μικρούς και μεγάλους να βρεθούν στην εκκίνηση και να δώσουν το πιο θερμό χειροκρότημα και όλη τη θετική τους ενέργεια στους πρωταθλητές.

«Με τη σπουδαία αυτή διοργάνωση υπογραμμίζουμε την πρόθεσή μας για αθλητική εξωστρέφεια. Παράλληλα, επιδιώκουμε να προωθήσουμε το ποδήλατο ως μέσο, καθώς είναι απόλυτα σύμφωνο με τις σύγχρονες επιταγές της βιώσιμης κινητικότητας» τόνισε σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας & Δημοτικού Ωδείου, Γιώργος Κοκαβίδης.

Τον Δήμο Κατερίνης εκπροσώπησαν επίσης, η αντιδήμαρχος, Ελίνα Διαμαντοπούλου και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης, Ελευθερία Κορίτσα. Τέλος, παρέστησαν ο Βουλευτής Πιερίας, Ξενοφών Μπαραλιάκος, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του καράτε Έλενα Χατζηλιάδου κ.ά.

Όλοι μαζί έδωσαν το σύνθημα της εκκίνησης του 2ου ΕΤΑΠ.

Back to top