Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Αναβαθμίζεται ενεργειακά η κεντρική σάλα στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος»

  • Οι παρεμβάσεις ξεκινούν την Τρίτη 21/05 & θα διαρκέσουν έναν μήνα

Την επίτευξη της μέγιστης εξοικονόμησης ενέργειας με παράλληλη βελτίωση των συνθηκών φωτισμού στην κεντρική σάλα  του Β’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης, «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος», αναμένεται να εξασφαλίσουν οι παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης, οι οποίες ξεκινούν την προσεχή Τρίτη 21/05.

Οι εργασίες θα επικεντρωθούν σε αντικατάσταση κουφωμάτων στο σύνολο των εγκαταστάσεων, καθώς και φωτιστικών σωμάτων με νέα φωτιστικά τεχνολογίας LED.

«Εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές του Β΄ΔΑΚ και αναβαθμίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών για τις ομάδες, τα αθλητικά σωματεία και τους δημότες μας» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος.

«Λόγω της παλαιότητας του κτιρίου της κεντρικής σάλας και των εγκαταστάσεων, δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στου αθλούμενους και τους θεατές, ενώ ιδιαίτερα αυξημένα είναι και τα λειτουργικά κόστη. Οι παρεμβάσεις μας, θα προσδώσουν νέα εικόνα στον χώρο, θα γίνει λειτουργικός και κυρίως θα προσφέρει βελτιωμένες συνθήκες για αθλητές, αθλήτριες και θεατές» επισημαίνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού & Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Γιώργος Κοκαβίδης.

Το σύνολο των εργασιών αναμένεται να ολοκληρωθεί σε έναν περίπου μήνα.

Όπως διευκρινίζει ο κος Κοκαβίδης: «Για όσο διάστημα διαρκέσουν οι παρεμβάσεις στους χρήστες των κτιρίων, στους οποίους περιλαμβάνονται τα αθλητικά σωματεία, σύλλογοι και το κοινό υπάρχει μέριμνα από την αντιδημαρχία μας, προκειμένου να διατεθούν για τις ανάγκες τους,  άλλες υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές του Δήμου μας».

Back to top