Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Επίσκεψη Δημάρχου Κατερίνης στο ΚΔΑΠ – ΑμεΑ

–  Ι.Ντούμος: Προτεραιότητά μας η βελτίωση των κοινωνικών υποδομών & υπηρεσιών

–  Μιχ. Γεωργιάδης: Υπεύθυνο έργο για τα παιδιά μας

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ – ΑμεΑ Δήμου Κατερίνης πραγματοποίησε χτες το απόγευμα, ο Δήμαρχος, Ιωάννης Ντούμος, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Μιχάλη Γεωργιάδη.

Ο Δήμαρχος περιηγήθηκε στους χώρους της δομής ενημερώθηκε από τον κο Γεωργιάδη για τα χρόνια προβλήματα του κτιρίου και συζήτησε με τους εργαζόμενους σειρά θεμάτων, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ωφελούμενους.

Στη συνέχεια συνομίλησε με τα παιδιά της δομής άκουσε τις επιθυμίες τους, αντάλλαξε πασχαλινές ευχές και εξέφρασε ευχαριστίες για τα συμβολικά δώρα – κατασκευές των εργαζομένων και των παιδιών που του πρόσφεραν. Τέλος, δώρισε στα παιδιά δημιουργικά παιχνίδια και πασχαλινά γλυκίσματα.

«Με σεβασμό στους συνανθρώπους μας, που συμβιώνουν με την αναπηρία στόχος και προτεραιότητά μας είναι η βελτίωση των κοινωνικών υποδομών και υπηρεσιών» τόνισε ο κος Ντούμος.

Από την πλευρά του, ο κος Γεωργιάδης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την επίσκεψη και το έμπρακτο ενδιαφέρον του, όπως και τους εργαζόμενους για την υπευθυνότητα και την ευσυνειδησία τους προς όφελος των παιδιών του ΚΔΑΠ – ΑμεΑ.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο