Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συνάντηση εργασίας ΚΗΦΗ &  Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Κατερίνης

H αλληλοενημέρωση των δύο δομών σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τις δραστηριότητες και τον τρόπο λειτουργίας τους ώστε να μεταδοθούν οι πληροφορίες στους δημότες, για την κάλυψη των αναγκών τους, τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας της υπεύθυνης του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, Άννας Δημητριάδου, με  τα  στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Κατερίνης. 

«Στόχος μας η διασύνδεση – δικτύωση των υπηρεσιών μας και η ανάπτυξη δημιουργικών συνεργασιών προς όφελος των δημοτών» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δ. Κατερίνης, Σάββας Καρυπίδης.

Το ΚΗΦΗ Κατερίνης με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας παρέχει δωρεάν φιλοξενία και προσφέρει υπηρεσίας ημερήσιας υγειονομικής φροντίδας σε άτομα με κινητικά προβλήματα, άνοια και άλλα προβλήματα υγείας, καθώς και προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης. Το ΚΗΦΗ Κατερίνης είναι μια συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση δομή, στο πλαίσιο του προγράμματος Κεντρική Μακεδονία 2021-2027.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου δικτύου υπηρεσιών πρόληψης και αντιμετώπισης βίας κατά των γυναικών σε πανελλαδικό επίπεδο και παρέχει ψυχοκοινωνική στήριξη, νομική και εργασιακή συμβουλευτική υπηρεσίες παραπομπές και υλοποίηση δράσεων ευαισθητοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε για το ΚΗΦΗ στο 2351020095 και για το Κέντρο Συμβουλευτικής στο 2351036678.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο