Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Καθημερινή φροντίδα για την ανάδειξη και βελτίωση των χώρων Πρασίνου

Στη συντήρηση του Πρασίνου, στην πόλη και στις κοινότητες, με έμφαση σε κλαδεύσεις δέντρων, κοπή χόρτων επικεντρώθηκαν την τρέχουσα εβδομάδα 22/04 έως 26/04, οι εργασίες συνεργείων της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου.

Στο 6ο νηπιαγωγείο, στη διαδικασία κλάδευσης δέντρων, τα οποία λόγω του ύψους και του βάρους των κλαδιών τους θεωρούνται επικίνδυνα για την ασφάλεια των μικρών μαθητών, επιτόπια αυτοψία πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Κώστας Τσιουκάνης.

Αναλυτικά οι εργασίες που έγιναν είναι οι εξής:

  • Κοπή χόρτου με χορτοκοπτικά και τρακτέρ στις κοινότητες Παραλίας, Περίστασης, Καλλιθέας, Κορινού, Σβορώνου, και Ολυμπιακής ακτή, σε όλο το μήκος της επαρχιακής οδού Κατερίνης – Ολυμπιακής ακτής, στην υπογειοποίηση της εθνικής οδού και όλη την εβδομάδα στον χώρο του Β’ Δημοτικού κοιμητηρίου (άγιος Λάζαρος).
  • Επίσης κοπή χόρτου στις οδούς Δημοτικού Σταδίου, Αισώπου, και στους κοινόχρηστους χώρους των οδών στις εργατικές κατοικίες της Νικολάου Πλαστήρα & αγίου Μελετίου, δίπλα στα Κ.Τ.Ε.Λ., της οδού Δημοκρίτου, στην συμβολή των οδών Παρμενίωνος και Αντιγόνου, στον άγιο Χριστόφορο, τη Θρακική Εστία Κατερίνης και της οδού Δημ. Νίκα. Ακόμη στις παιδικές χαρές της οδού Τζαβέλα και πέριξ, των εργατικών κατοικιών της οδού Νικ. Πλαστήρα, της οδού Αισχύλου, της συμβολής των οδών Τσικοπούλου και Προμηθέως και τέλος κλάδεμα και κοπή χόρτου στην παιδική χαρά της οδού αγίου Δημητρίου.
  • Κλαδέματα πραγματοποιήθηκαν στις οδούς Καραϊσκάκη, αγίας Παρασκευής και στο 6ο Νηπιαγωγείο.

Τέλος, ικανοποιήθηκαν αιτήματα δημοτών, όπως αυτά διατυπώθηκαν και υποβλήθηκαν είτε τηλεφωνικά και εγγράφως είτε μέσω της πλατφόρμας Novoville.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο