Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συναντήσεις του Δημάρχου Κατερίνης με εκπροσώπους φορέων, συλλόγων & σωματείων

Συνεχίζει σε καθημερινή βάση συνεργατικές και εποικοδομητικές επαφές με πολίτες και μέλη εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος.

Επίσκεψη των Καταφυγιώτικων Σωματείων

Ειδικότερα, για τις πρωτοβουλίες ανάδειξης του οδικού δαχτυλιδιού – τόξου που συνδέει το σύνολο των τοπικών κοινοτήτων των Πιερίων ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμο, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καταφυγίου, Ιωάννης Τζέλλας και εκπρόσωποι των Καταφυγιώτικων Σωματείων κατά την διάρκεια εθιμοτυπικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Νίκος Τσιαμπέρας, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, Χαράλαμπος Φωκαΐδης ενώ εκ μέρους των Καταφυγιώτικων Σωματείων: ο αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καταφυγίου, Ζήνων Σατραζέμης, ο πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας Καταφυγίου, Αλέξιος Τσικόπουλος, η πρόεδρος του Εξωραϊστικού συλλόγου Καταφυγίου, Ελένη Κουνδή.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε αφενός για το «Υπόμνημα» των Καταφυγιώτικων Σωματείων σχετικά με την ανάπτυξη των Πιερίων και την  αναβάθμιση των οδικών συνδέσεων των Πιερίων, συμπεριλαμβανομένου του Καταφυγίου. Αφετέρου, για αντίστοιχο «Υπόμνημα» των Προέδρων εννέα Κοινοτήτων των Νομών Πιερίας, Κοζάνης και Ημαθίας. 

Ο Δήμαρχος εξέφρασε τη στήριξή του και συνεχάρη τον κο Τζέλλα και τους εκπροσώπους των σωματείων για τις συνέργειες και τις πρωτοβουλίες αναπτυξιακού χαρακτήρα που ανέλαβαν. Παράλληλα, δέχτηκε τις εγκάρδιες ευχές τους για εποικοδομητική θητεία.

Συνάντηση εθιμοτυπίας με τον Διοικητή Λόχου 3/680 ΠΑΠ Σβορώνου

Επίσης, ο κος Ντούμος είχε συνάντηση εθιμοτυπίας με τον Διοικητή Λόχου 3/680 ΠΑΠ Σβορώνου, Ταγματάρχη (Υλικού Πολέμου), Ηλία Ανθιμίδη και τον Υποδιοικητή, Υπολοχαγό (Υλικού Πολέμου – Π), Αναστάσιο Χρυσικό. Η επίσκεψη επικεντρώθηκε σε θέματα συνεργασίας των δύο πλευρών για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Συνάντηση με το Δ.Σ  της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας

Τέλος, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με το Δ.Σ. της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας και συγκεκριμένα με τους: πρόεδρο, Γεώργιο Φόλιο, αντιπρόεδρο, Αθανάσιο Μακρή, Γ.Γραμματέα, Θωμά Κοκόρα, Οργανωτικό Γραμματέα, Δημήτριο Γκόλτσιο, ταμία, Ιωάννη Ελεκίδη. Τα μέλη της Ένωσης ευχήθηκαν στον κο Ντούμο κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του, ενώ συζητήθηκαν και διάφορα ζητήματα, που απασχολούν την Ένωση, καθώς και το πεδίο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κατερίνης και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο