Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Εργασίες συντήρησης πρασίνου στην πόλη &  στις κοινότητες

«Καθημερινή μας μέριμνα μας είναι η διευκόλυνση της καθημερινότητας των δημοτών και ο εξωραϊσμός της πόλης και της περιφέρειας. Στο πλαίσιο αυτό, ανταποκρινόμαστε σε ανάγκες που προκύπτουν, ανταποκρινόμαστε όμως και σε αιτήματα των δημοτών που διατυπώνονται μέσω της εφαρμογής Novoville». Αυτό τόνισε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πρασίνου, Κώστας Τσιουκάνης, αναφερόμενος στο πρόγραμμα εργασιών που υλοποίησαν συνεργεία της Αντιδημαρχίας την τρέχουσα εβδομάδα (15 έως 19/04).

Συγκεκριμένα, συνεργεία της Αντιδημαρχίας προχώρησαν σε ποικίλες εργασίες που αφορούν  κοπή χόρτων,  κλαδεύσεις κ.ά.

Αναλυτικά:

Κοπή χόρτου με χλοοκοπτικά και τρακτέρ σε παιδικές χαρές και κοινόχρηστους χώρους της τοπικής κοινότητας Παραλίας, στον Κορινό, στο Γυμνάσιο της Κάτω Μηλιάς, στη Νέα Χράνη, στο Νηπιαγωγείο και τις παιδικές χαρές της  Ανδρομάχης, στην τοπική κοινότητα Ρητίνης, στο πάρκο και τις παιδικές χαρές της κοινότητας Σβορώνου.

Στον αστικό ιστό οι εργασίες κοπής χόρτου πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Ι. Ναού αγίας Άννης,  στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Σαλαμίνος, στο πάρκο της πλατείας Μακεδονίας, στο ΄Β Δημοτικό Κοιμητήριο (άγιος Λάζαρος), στο 7ο Δημοτικό Σχολείο και στο πάρκο Καταφυγιωτών, στην παιδική χαρά της οδού Ν. Πλαστήρα (πλησίον κόμβου Γανόχωρας). Επίσης και στην παιδική χαρά της οδού Νυμφαίου.

Τέλος, κλαδεύσεις και κοπή χόρτων έγιναν στο Δημοτικό Σχολείο της κοινότητας Καλλιθέας, στην παιδική χαρά στης οδού Λ. Ιασωνίδη στον Σιδ. Σταθμό και το πάρκο της οδού Π.Π. Γερμανού. 

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο