Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Συναντήσεις του Δημάρχου Κατερίνης με εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και σωματείων

Ι. Ντούμος: Συνεργατικές, χρήσιμες, αποδοτικές οι καθημερινές επαφές με τους πολίτες

Η λειτουργία του Δημάρχου και του Δήμου είναι, πάνω απ’ όλα, οι άνθρωποι, οι δημότες, οι εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και σωματείων. Γι’ αυτό και η καθημερινή επαφή του Δημάρχου Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμου με τους πολίτες, καθώς και οι προγραμματισμένες συναντήσεις του μαζί τους, είναι συνεργατικές, χρήσιμες, αποδοτικές.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κος Ντούμος υποδέχτηκε και αυτή την εβδομάδα στο Δημαρχιακό του Γραφείο φορείς, σωματεία και πολίτες. Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου αλλά και του 23ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης, με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Δ.Κατερίνης, με την Ελληνική Εταιρία Εμμηνόπαυσης, καθώς επίσης και με το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Κατερίνης. Επίσης, με το νέο Δ.Σ. του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Κατερίνης – ΕΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και με το Δ.Σ. της Φιλοπτώχου αδελφότητας Καταφυγιωτών «Η Αναγέννηση».

Όπως σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος: «Συγχαίρω, τους εκπροσώπους φορέων για τις δράσεις τους, ακούω αιτήματα, θέματα και προβλήματά τους, ανταλλάσσω μαζί τους σκέψεις και απόψεις, παράλληλα όμως είμαι και σε καθημερινή επικοινωνία με συνεργάτες μου για ικανοποίηση αιτημάτων και προώθηση λύσεων, θέλοντας να στηρίξω, στο μέτρο του εφικτού, το έργο τους.

Και βέβαια, ευχαριστώ πολύ τους δημότες και τους εκπροσώπους φορέων για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο