Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Εποικοδομητικές συναντήσεις του Δημάρχου με εκπροσώπους συλλόγων & φορέων

Ι. Ντούμος: Δήμος ανοικτός σε δημιουργικές συνεργασίες

Προτάσεις και προβληματισμοί τέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων του Δημάρχου Κατερίνης, Ι.Ντούμου, με εκπροσώπους συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Κατερίνης. 

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος συναντήθηκε στο γραφείο του, με τους Προέδρους και μέλη των Δ.Σ. των πολιτιστικών Συλλόγων: «Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης», Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», Μοσχοχωρίου – «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», καθώς και με τη Λέσχη Αναβατών Μοτοσικλέτας Κατερίνης.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος συναντήθηκε και με τα Σωματεία εργαζομένων του Νοσοκομείου και Περιπτερούχων Κατερίνης, αντίστοιχα.

Στις συναντήσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν επί μέρους θέματα που απασχολούν συλλόγους και σωματεία. Ο Δήμαρχος υπογράμμισε τη βούληση της Διοίκησης να υποστηρίξει το έργο τους και στο μέτρο του δυνατού, να είναι πάντα κοντά τους – αρωγός με κάθε διαθέσιμο μέσο προς όφελος των μελών τους και κατ’ επέκταση των κατοίκων του Δήμου μας.

«Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι η πόρτα του Δημαρχείου θα είναι πάντα ανοιχτή. Δέσμευση δική μου και όλων των συνεργατών μου είναι να αναπτύξουμε δημιουργικές συνέργειες και να αποδειχθούμε αντάξιοι των προσδοκιών των δημοτών μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο