Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Δήμος Κατερίνης – Αντιδημαρχία Πρασίνου: Κοπή επικίνδυνων δέντρων στο πάρκο Καταφυγιωτών

  • Εργασίες συντήρησης πρασίνου την εβδομάδα από 04/ έως 08/03

Στην κοπή επικίνδυνων δέντρων – κατόπιν συνεννόησης με την Διεύθυνση Δασών – στο πάρκο Καταφυγιωτών προχώρησαν οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Πρασίνου. Επιπλέον, σε κλαδεύσεις, κοπή χόρτων, στην πόλη και στις κοινότητες επικεντρώθηκαν οι εργασίες που υλοποιήθηκαν, την εβδομάδα 04 έως 08/03.

Ειδικότερα:

  • Κατερίνη:

Κοπή χόρτων και κλαδεύσεις στην οδό Αμύντα, κλαδεύσεις στις οδούς Νικομηδείας (παρκάκι) και Αλεξάνδρου Παπάγου (παιδική χαρά), κοπή χόρτων στην οδό 19ης Μαΐου, καθώς και στις εγκαταστάσεις της Μέριμνας Παιδιού. Επίσης, κοπή χόρτων στις εργατικές κατοικίες της οδού Νικολάου Πλαστήρα, καθώς και στον οικισμό Ανδρομάχης.

Επιπλέον,  κοπή χόρτων με τρακτέρ στον Κορινό, στην Καλλιθέα και κλαδεύσεις στον Σβορώνο.

Τέλος, όπως κάθε εβδομάδα έτσι και την τρέχουσα ικανοποιήθηκαν αιτήματα δημοτών, όπως αυτά διατυπώθηκαν και υποβλήθηκαν είτε τηλεφωνικά και εγγράφως είτε μέσω της πλατφόρμας Novoville.

Όπως σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Κώστας Τσιουκάνης: «Το πράσινο είναι η ανάσα όλων μας. Συνεχίζουμε με πρόγραμμα και σχέδιο την συστηματική φροντίδα του, σε πλατείες, κοινόχρηστους χώρους κ.ά., με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, τόσο στην Κατερίνη όσο και στις κοινότητές μας».

Back to top