Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Κοπή πίτας των βρεφονηπιακών – παιδικών σταθμών, των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΑμεΑ του Δήμου Κατερίνης

Στην ετήσια κοπή πίτας των Ενοποιημένων Υπηρεσιών Βρεφονηπιακών – Παιδικών Σταθμών, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΑμεΑ, της νεοσυσταθείσας Αντιδημαρχίας Υπηρεσιών Προσχολικής Αγωγής & Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Κατερίνης, παρέστη το σύνολο του προσωπικού.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μιχάλης Γεωργιάδης ευχήθηκε σε στελέχη και εργαζομένους για τη νέα χρονιά, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο των δομών και την προσφορά τους στην οικογένεια και ειδικά στα βρέφη και τα νήπια.

«Εύχομαι σε εσάς και στις οικογένειές σας και εκ μέρους του Δημάρχου μας, Ιωάννη Ντούμου:  Καλή Χρονιά με Υγεία, Ευτυχία […] θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη φροντίδα και την αγάπη προς τα  παιδιά και την ακούραστη συμβολή σας στην εύρυθμη λειτουργία των δομών παρά τις όποιες δυσκολίες που κατά καιρούς είχατε να αντιμετωπίσετε» σημείωσε μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις προτεραιότητες τόνισε ότι: «…είναι η ενίσχυση τόσο των κτιριακών υποδομών  όσο και του λειτουργικού εξοπλισμού καθώς επιθυμία μας είναι οι ΠΑΙΔΙΚΟΙ / ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ,  να αποτελούν χώρους φιλόξενους και φιλικούς για τα παιδιά μας και απολύτως λειτουργικούς για όλο το προσωπικό . Το ίδιο ισχύει και για τα ΚΔΑΠ ΚΑΙ ΚΔΑΠ-ΑμεΑ».

Επιπλέον, όπως επισήμανε: «Τόσο εγώ προσωπικά όσο και ο Δήμαρχός μας,  Ιωάννης Ντούμος θα είμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι στην προσπάθειά σας  και θα αποτελέσουμε όλοι μαζί παιδιά, γονείς, προσωπικό και διοίκηση μια ενιαία ομάδα με κοινούς στόχους ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Τέλος, σε όλους τους τυχερούς της εκδήλωσης που κύλησε με κέφι, μουσική και χορό δόθηκαν συμβολικά δώρα.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο