Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Κλαδεύονται δέντρα και απελευθερώνονται καλώδια ηλεκτροφωτισμού

Στη συντήρηση του Πρασίνου, στην πόλη και στις κοινότητες, με έμφαση σε κλαδεύσεις δέντρων για την απελευθέρωση καλωδίων ηλεκτροφωτισμού επικεντρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα 29/01 έως 02/02, οι εργασίες συνεργείων της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου.
«Η ανάγκη κλαδέματος των δέντρων ήταν επιτακτική, καθώς κρεμάστηκαν στα καλώδια του ηλεκτροφωτισμού με αποτέλεσμα να έχουν λάβει επικίνδυνη κάμψη. Με την κλάδευσή τους ο σοβαρός κίνδυνος αποκοπής και έκθεσής τους απομακρύνθηκε» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Τσιουκάνης, ο οποίος συντονίζει τις εργασίες.

Συγκεκριμένα, απελευθέρωση φωτιστικού από κλαδιά έγινε στην οδό Αμασείας, στην Α΄πάροδο Λιτοχώρου, ενώ εργασίες συντήρησης πρασίνου και κλαδεύσεις σε Κ.Χ.στην οδό Ιερομονάχου, στα 8ο & 24ο νηπιαγωγεία (περιοχή Σιδ. Σταθμού), στο παρκάκι της Δ.Κ. Σβορώνου (περιοχή Στρατοπέδου), σε παιδική χαρά στην οδό Αμασείας. 

Επίσης, έγινε διαμόρφωση Κ.Χ. στα Καταφυγιώτικα, ενώ καθημερινά, οι υπηρεσίες Πρασίνου ανταποκρίνονται και σε αιτήματα των δημοτών, όπως αυτά διατυπώνονται και υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής novoville.

Back to top