Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Η Κατερίνη παίζει μπάσκετ

Μοναδικές στιγμές παιχνιδιού και άθλησης σε αγόρια και κορίτσια Δημοτικών (ΣΤ’ Τάξης) Σχολείων και Γυμνασίων της Κατερίνης προσφέρει από το πρωί στο Β’ ΔΑΚ «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος» το Ολυμπιακό άθλημα 3×3.
Ο λόγος για το αθλητικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα “3×3 Schools” powered by ΔΕΗ (3×3 στα Σχολεία), που συνιστά μια βιωματική διαδικασία εκμάθησης και παιχνιδιού.

Το πρόγραμμα που προσελκύει από το πρωί το έντονο ενδιαφέρον εκατοντάδων μαθητών – μαθητριών, υλοποιεί η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης (Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης), τον ΟΠΠΑΠ και την ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

“Συγχαίρω όλους τους συντελεστές για την άρτια διοργάνωση. Ο αθλητισμός εμπνέει στα παιδιά υγιή πρότυπα συμπεριφοράς. Ο Δήμος μας αποδεικνύει διαχρονικά ότι θέτει την Παιδεία και τον Αθλητισμό σε πρώτη προτεραιότητα” σημείωσε σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ, Γιάννης Νταντάμης, ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμου.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο