Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Χαιρετισμός Δημάρχου για την 12η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση

Φίλες και φίλοι,

Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας είναι ένας θεσμός, ο οποίος διαχρονικά, με στόχο την εξωστρέφεια λειτουργεί ως εκφραστής του Πιερικού επιχειρείν, ενώ σηματοδοτεί την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή.

Τα συνεχώς αυξανόμενα μεγέθη, ποιοτικά και ποσοτικά αυτής της γιορτής του επιχειρηματικού μας κόσμου, καταδεικνύουν τη μεγάλη δυναμική και την καθοριστική συμβολή της, στην ενίσχυση και αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας. Παράλληλα, η Έκθεση συμβάλλει στην προβολή τόσο του επιχειρηματικού προφίλ του τόπου μας, όσο και των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων: στον τομέα του τουρισμού, στην ιστορική – πολιτιστική μας κληρονομιά, καθώς και στο γαστρονομικό  πλούτο.

Ο Δήμος Κατερίνης, συμμετέχει και φέτος δυναμικά στην πρωτοβουλία, καθώς  διαθέτει για την διενέργεια της Έκθεσης, τον καθιερωμένο χώρο,  ένα σημαντικό οικονομικό κονδύλι,  θέτει στη διάθεση της διοργάνωσης τις εμπλεκόμενες του υπηρεσίες, ενώ ενισχύει με κάθε διαθέσιμο μέσο τη λειτουργία της. Επιπλέον, αναλάβαμε στον Δήμο Κατερίνης την πρωτοβουλία,  προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση ενός κλειστού εκθεσιακού χώρου, 6000 τ.μ., όπου θα φιλοξενείται η έκθεση.

Προσδοκώντας η 12η διοργάνωση να αποτελέσει σημείο αναφοράς και τόπο εποικοδομητικής συνάντησης των επισκεπτών, των φορέων και των επιχειρήσεων, καλωσορίζω τους συμμετέχοντες και εύχομαι κάθε επιτυχία, στο κορυφαίο αυτό οικονομικό – κοινωνικό γεγονός του επιχειρηματικού μας κόσμου.

Κώστας Κουκοδήμος

Δήμαρχος Κατερίνης

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο