Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

«Εργοτάξιο» ο Δήμος Κατερίνης:  Σε τροχιά υλοποίησης πληθώρα έργων & παρεμβάσεων

  • Κώστας Κουκοδήμος: «Δίνουμε πνοή στην πόλη & στις κοινότητες»

«Εργοτάξιο» ο Δήμος Κατερίνης, καθώς σημαντικά έργα και παρεμβάσεις είναι αυτή την περίοδο σε τροχιά υλοποίησης.  Παράλληλα με τις ασφαλτοστρώσεις που είναι σε εξέλιξη σε δεκάδες δρόμους στην πόλη και τις κοινότητες, συνεχίζεται η αποκατάσταση και επίστρωση πεζοδρομίων με κυβόλιθους, η οποία εξυπηρετεί την άνετη πρόσβαση των κατοίκων, την ασφαλή κίνηση – προσβασιμότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών στα σχολικά κτίρια (1ο ΓΕΛ, 1ο & 2ο Γυμνάσιο). Επίσης, τη  βελτίωση της λειτουργικότητας  της ευρύτερης περιοχής.

Την τρέχουσα περίοδο τα συνεργεία υλοποιούν παρεμβάσεις στην οδό Χειμάρρας, ενώ ολοκληρώθηκαν αντίστοιχες εργασίες σε οδικούς άξονες περιμετρικά των συγκεκριμένων σχολικών συγκροτημάτων όπως π.χ. στις οδούς: Κλεισούρας, Ξάνθου, Αθ. Αστερίου.

Επιπλέον, την υλοποίηση των προγραμματισμένων εργασιών, στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο συνεχίζουν με ταχείς ρυθμούς, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης. Ειδικότερα, στην τελική ευθεία είναι οι παρεμβάσεις διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου και της λιμνοδεξαμενής του, ενώ ξεκίνησε και η τοποθέτηση του μηχανολογικού εξοπλισμού της σκηνής του θεάτρου.

Επίσης, σε εξέλιξη είναι η κατασκευή του αντλιοστασίου για τα όμβρια ύδατα στο βόρειο τμήμα του οικισμού της Τ.Κ. Παραλίας, ενώ σειρά έργων που διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων  συνεχίζονται  στις Τοπικές – Δημοτικές Κοινότητες.

«Δίνουμε πνοή στην πόλη και στις κοινότητες. Εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές υποδομές στις γειτονιές μας. Συμβάλλουμε στην καλύτερη λειτουργία  της καθημερινότητας στον Δήμο μας» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο