Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ανακατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην Έλαφο

Σε εξέλιξη είναι οι παρεμβάσεις ανακατασκευής τοιχίου αντιστήριξης  στην Κοινότητα Ελάφου της Δ.Ε. Ελαφίνας (θέση – Κοιμητήρια), το οποίο υποχώρησε κατά την διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται, ότι, στο σημείο υπήρχε κατασκευασμένος τοίχος αντιστήριξης, ο οποίος είχε καταστραφεί σε ένα σημείο. Στο υπόλοιπο τμήμα του εμφάνιζε αστοχίες και κλίση ως προς την κατακόρυφο, ενώ παρατηρούνταν ρωγμές και μετακίνηση προς τον αγροτικό δρόμο.

Ειδικότερα, αφού προηγήθηκε η καθαίρεση του υφιστάμενου τοιχίου παράλληλα με τον αγροτικό δρόμο ξεκίνησε η κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης με κατάλληλη διάταξη συρματοκιβωτίων σε μήκος περίπου 34 μέτρων. Η διάταξη καλύπτει όλο το μήκος που εντοπίζεται το πρόβλημα.

Σε επιτόπια αυτοψία προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Γιάννη Συμεωνίδη, Δημήτρη Μορφακίδη, καθώς και την πρόεδρο της Τ.Κ. Ελάφου, Ανθούλα Τσιγκαροπούλου.

«Είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στα καθημερινά προβλήματα και στις ουσιαστικές ανάγκες των δημοτών μας. Στην Έλαφο, σε κάθε κοινότητα του Δήμου Κατερίνης, έγιναν πολλά και είναι βέβαιο ότι  θα γίνουν ακόμη περισσότερα. Βάζουμε τάξη, σχεδιάζουμε το μέλλον και συνεχίζουμε» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο