Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

«ΤΟ ΘΕΡΟΣ» – η πολυθεματική γιορτή στην παραλιακή ζώνη συνεχίζεται!

«ΤΟ ΘΕΡΟΣ», η πρώτη καλοκαιρινή πολυθεματική γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης/Αντιδημαρχία Τουρισμού στα παράλιά του, καλά κρατεί.

Παραλία Καλλιθέας _ «ΘΕΡΟΣ»: Η Αντιδημαρχία Τουρισμού και οι εθελοντές του Δήμου Κατερίνης ενημερώνουν για τα Seatrac και την βραβευμένη με το Χρυσό Βραβείο των Tourism Awards 2022 προσβασιμότητα των ακτών! Επισκέπτες και δημότες γνωρίζουν τον μηχανισμό ελεύθερης πρόσβασης των ΑμεΑ στη θάλασσα και ενημερώνονται για την εθελοντική δράση πολιτών της Κατερίνης στα Seatrac.

ΔΗΜΟΣ Κατερίνης– thèros – Experience Katerini: Το καλοκαίρι ξεκίνησε και πρέπει όλοι, μικροί και μεγάλοι, να είμαστε ενημερωμένοι και έτοιμοι να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο. Επίδειξη διάσωσης από τους διασώστες της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας, στην ακροθαλασσιά δίπλα στο Seatrac στην παραλία Καλλιθέας!

«ΘΕΡΟΣ»: “Τέχνη με βότσαλα” στην προβλήτα Παραλίας, με τον συντονισμό της Δομινίκης Καράντζιου. Η θάλασσα συναντά τους λάτρεις της δημιουργίας με υλικά από τα σπλάχνα της, βότσαλα που σμιλεύτηκαν στον χρόνο κι έχουν σχήματα και χρώματα που θα ζήλευε κι ο πιο ικανός γλύπτης. Εικόνες με λουλούδια, με ανθρώπους και ζωάκια, με δέντρα και βουνά, με καραβάκια και λιμάνια ζωντανεύουν με τα δώρα της φύσης!

“ΘΕΡΟΣ”: Οι λάτρεις της φωτογραφίας αποθανατίσαμε την όμορφη ανατολή του ηλίου, στην ακροθαλασσιά και τον Όλυμπο υπό το φως του ανατέλλοντος ηλίου. Γεμίσαμε το Instagram με ξεχωριστές φωτογραφίες της παραλιακής Κατερίνης κάνοντας mention το @Experience.Katerini. Συμμετείχαν οι φωτογραφικές ομάδες: Pixelscape, Φωτογραφική ομάδα ΙΡΙΔΑ της ΕΠΜ, Φωτογραφική ομάδα Κατερίνης του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας.

Με ολοήμερη δράση «ανοικτής βιβλιοθήκης» στην περιπατητική διαδρομή από την Παραλία έως την Ολυμπιακή Ακτή, με τη συνδρομή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης ξεκίνησε η 2η ημέρα της καλοκαιρινής πολυθεματικής γιορτής. Οι επισκέπτες δανείζονται βιβλία που έχουν τοποθετηθεί στα παγκάκια της διαδρομής και αφού τα διαβάσουν τα χαρίζουν! Τοποθέτησε κι εσύ ένα βιβλίο αν θες να το χαρίσεις, γράφοντας σε κάποια σελίδα «Thèros – Experience Katerini 2023»!

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο