Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Η Πασχαλινή εκδήλωση των ΚΑΠΗ

Στα ΚΑΠΗ Κατερίνης διοργανώθηκε η ετήσια πασχαλινή γιορτή διοργανώθηκε σε συνεργασία με τους μαθητές των Α’ και Β’ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Σβορώνου. Τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα του Λαζάρου, ένα πασχαλινό έθιμο, σηματοδοτώντας την Ανάσταση και τον ερχομό της άνοιξης.
Η χορωδία των ΚΑΠΗ πήρε τη σκυτάλη παρουσιάζοντας χαρούμενους σκοπούς και δημιουργώντας ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα. Η συγκίνηση μεγάλη, καθώς η συνάντηση όλων συνέθεσε το καταλληλότερο συναισθηματικά κλίμα για την υποδοχή του Πάσχα!
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Πρόεδρος του Δ.Σ του Δημοτικού Ωδείου, Στεργιανή Χαρισοπούλου, ενώ τη χορωδία συντόνισε η διευθύντρια μουσικής εκπαίδευσης του Δημοτικού Ωδείου Μπέτυ Τσομίδου.
Ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ, Γιάννης Νταντάμης, μεταφέροντας και τις ευχές του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, για καλό Πάσχα, τόνισε ότι «η συνεχής προσπάθεια σύγκλισης των γενεών μέσω των δράσεών μας και η ανατροφοδότηση που κερδίζουμε μέσω αυτής είναι το καλύτερο μήνυμα για τον εορτασμό των ημερών του Πάσχα».
Στο τέλος της εκδήλωση τα παιδιά μοίρασαν χειροποίητες κατασκευές στο σχήμα του σταυρού, ενώ τους προσφέρθηκαν σοκολατένιες πασχαλινές λιχουδιές.

Back to top