Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Η Κατερίνη στους ρυθμούς  των Πανελλήνιων Αγώνων Άρσης Βαρών Γενικών & Επαγγελματικών Λυκείων

Μοναδική ατμόσφαιρα στην τελετή έναρξης της αθλητικής γιορτής

Τον παλμό μίας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης, των Πανελλήνιων Αγώνων Άρσης Βαρών Γενικών & Επαγγελματικών Λυκείων, έζησαν έντονα σήμερα οι φίλαθλοι της Κατερίνης. Η τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το πρωί , στο Β’ΔΑΚ «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος», παρουσία παραγόντων του αθλητισμού, της εκπαίδευσης, εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων, συλλόγων και πλήθος κόσμου.


Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα – με μουσικοχορευτική επένδυση – παρέλασαν οι αθλητές όλων των σχολείων, οι οποίοι ξεδίπλωσαν αμέσως μετά το πλούσιο ταλέντο, που αναμφισβήτητα διαθέτει η νέα γενιά του αθλήματος της άρσης βαρών.
Στην σύντομη ομιλία του και αφού καλωσόρισε – εκ μέρους του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου – τις αποστολές των ομάδων, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Γάννης Νταντάμης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Αποτελεί εξαιρετική Τιμή και Χαρά, που η πόλη της Κατερίνης επιλέχτηκε να φιλοξενήσει μία ακόμα σημαντική αθλητική διοργάνωση. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών για την τιμητική ανάθεση. Η Κατερίνη αποδεικνύει ότι είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθεί, να αναλάβει και να φέρει εις πέρας με επιτυχία οιαδήποτε σημαντική αθλητική διοργάνωση».


Τέλος, ο κος Νταντάμης συνεχάρη τους αθλητές, ευχήθηκε καλή διαμονή στην Κατερίνη, ενώ όπως είπε: «συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά είμαι βέβαιος ότι μία ημέρα θα σας χειροκροτήσουμε όντας πρωταγωνιστές στις μεγαλύτερες διοργανώσεις της άρσης βαρών ανά τον κόσμο. Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία».

Back to top
Μετάβαση στο περιεχόμενο