Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Τα εγκαίνια της έκθεσης Φωτογραφίας «Η επιθυμία της μνήμης» στην Αστική Σχολή

Τι πιο ωραίο από το να “συνθέτεις αναμνήσεις”! Ένας ατελείωτος πλούτος, μια ιδιαίτερη συλλογή που αποτυπώθηκε μοναδικά από τον φωτογραφικό φακό του Θάνου Κόσυβα. Στην έκθεση που σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού του Δήμου Κατερίνης, φιλοξενείται στην Αστική Σχολή ο επισκέπτης συναντά μνήμες που όσο κι αν ξεθωριάζουν, δε σβήνουν ποτέ. Θερμά συγχαρητήρια στον δημιουργό, για το όμορφο φωτογραφικό ταξίδι!
Στην έκθεση παρουσιάζονται 34 φωτογραφίες, συνθέσεις φωτογραφιών, οι οποίες επιχειρούν να εξερευνήσουν τα όρια μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος, της μνήμης και της λήθης.


Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, παρουσία πλήθους φίλων της τέχνης και του πολιτισμού. Ομιλητές στη βραδιά ήταν οι: Θανάσης Κριτσωτάκης, φωτογράφος και Αντωνία Βαρμάζη, φιλόλογος. Συντόνισε η Δώρα Μαυροματίδου, ψηφοθέτης. Τον Δήμο Κατερίνης εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Κατανάς και ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Γιάννης Νταντάμης.
Η έκθεση θα ολοκληρωθεί στις 17 Μαρτίου. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν ο Σύλλογος Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας – ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, ενώ την έκθεση επιμελείται η Στέλλα Τζιτζιλή.

Back to top